PZB Logo

Op 17 oktober 2015 vindt de Parkstad Zorgbeurs plaats in het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade. De Parkstad Zorgbeurs is dé gezondheidsbeurs van Limburg! Een gezond dagje uit voor iedereen die actief bezig is met zorg, gezondheid en een gezonde leefstijl.

Tijdens de Parkstad Zorgbeurs zal de bezoeker van de beurs op een aantrekkelijke en interactieve manier geïnformeerd worden over een breed aanbod van diensten en producten van meer dan honderd verschillende bedrijven en organisaties.

Het is een beurs voor jong en oud. Er wordt aandacht besteedt aan meerdere thema’s, waaronder zorg en welzijn, wonen en leven, eten en drinken, leren en werken in de zorg, zorg en financiën, zorgverzekeringen en belangenbehartiging.

De Parkstad Zorgbeurs biedt nagenoeg alles waar de bezoeker in geïnteresseerd is. Van kraamzorg tot uitvaartzorg. Maar ook jeugdgezondheidszorg komt aan bod, net als paramedische diensten, preventieve en maatschappelijke dienstverlening, complementaire zorg, verslavingszorg, biometrie, thuiszorg, uitleenservice, verpleeg- en verzorgingshuizen, gehandicaptenzorg, maaltijdservices, voetverzorging, pruikenservice en nog veel meer.

Ook de thema’s wellness, beauty en verzorging komen tijdens de Pakstad Zorgbeurs uitgebreid aan bod op het speciale ‘WellnessPlein’. Lichamelijk welzijn neemt een steeds prominentere rol in. De druk van de maatschappij zorgt ook voor een drukke agenda, stress en een slechte lichamelijke conditie. Steeds meer mensen kiezen daarom bewust voor een gezondere levensstijl. Bezoekers kunnen op het WellnessPlein terecht voor info, workshops en demonstraties over preventieve gezondheidszorg zoals fitness en beweging, voeding en gewichtscontrole, yoga, meditatie en ontspanningsoefeningen, massages, stressmanagement, sauna’s, schoonheidsbehandelingen, wellness producten, kuuroorden en nog veel meer.

De Parkstad Zorgbeurs biedt eveneens een veelzijdig en actief programma. Zo kan de bezoeker deelnemen aan workshops en clinics en presentaties en lezingen bijwonen. Diverse exposanten verzorgen testen en metingen.

Meer info over de Parkstad Zorgbeurs en het uitgebreide programma vindt men op www.parkstadzorgbeurs.nl.

logo poppetjes